Sunt for meg?

Svimmel av gode tips om mat? I flaumen av råd om kva som er sunt ber klinisk ernæringsfysiolog Ragnhild Lekven Fimreite deg om å stola på dei solide forskingsbaserte råda. Her skriv ho om å endra vanar og korleis regelmessige måltid kan vera ein god start for dei fleste av oss. Ikkje la deg lura av usunne snarvegar og trendar. Bygg på dei trygge råda, og lag eit sunnare spor for deg sjølv!

Betjente opningstider i vinterferien

I vinterferien (25. februar-2. mars) har biblioteket betjent opningstid kvar dag (bortsett frå sundag).

Godt nytt år!

I det nye året 2019 skjer det mykje.

Les meir »

Finn du oldemor i Digitalarkivet?

Du treng ikkje vere forskar for å finne informasjon om gamal slekt. Du treng heller ikkje vere historikar for å finne ut kor dei levde. Sjekk kva som skjuler seg om forfedra dine i Digitalarkivet!

Les meir »
Tre kvinner i bunad, sittande i graset. Foto.

Lag ditt eige slektstre

Viss du er i gang med slektsforsking, kan det vere kjekt å teikne opp ditt eige familietre. Tenk for ei flott dåpsgåve det kan vere til det nye barnebarnet.

Eit lauvtre med synlege røter. Illustrerer eit familietre. Foto

Biblioteket startar med meiropen tilgang

Frå 17. september startar biblioteket opp med meiropen tilgang for publikum.

Les meir »

Oppstart av bokprat/lesering i haust

Folkebiblioteket vil i løpet av oktober starte opp med bokprat eller lesesirkelmøter.